Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Se hva jeg kan!

Se hva jeg kan!

For knapt en uke siden kunne jeg verken strikke, legge opp masker, avfelling eller egentlig noe strikkerelatert overhode. På en dag lærte jeg det takke være min veldig veldig gode venn; google og youtube. Så hvis du som leser dette ikke kan strikke, men har veldig lyst til å lære det, kan jeg anbefale DROPS DESIGN på det sterkeste. Der fins det gode online videoer. Jeg har begynt veldig enkelt med garn og strikkepinner fra Europris, der er det ganske rimelig. Etterhvert får man seg nok noe favoritter av både garn og pinner, men til å starte med syns jeg det funket veldig bra.

Jeg elsker props i fotografering, så det er vel det som motiverte meg mest til å lære å strikke selv. Over er første forsøk på ei lue med lang hale. Den kan brukes begge veier om man ikke vil ha knapp og søm synelig. Jeg har ikke fulgt oppskrift, så må vel si at mye har vært opp til tilfeldigheter. Nå gjenstår  det et bleiecover i samme stil, så har jeg ett hjemmestrikket sett!! Jeg skal også prøve meg ut på et par engelske mønster jeg etter litt googling har lært meg å skjønne. Gleder meg! 

I dag skal vi feire 6-årsdagen til skolestartjenta vår! Utrolig hvor fort årene har gått, nå er hun blitt en liten dame!! Gratulerer så mye med dagen gulljenta mi ♥ 

Fin sommerlig torsdag til dere!
-Karin 

Comments:

Sorry, the comment form is closed at this time.