Safe flight i studio…

Små føtter,nyfødtfotografering,karinfoto,pappas hender

Karinfoto,Fotograf,nyfødtfotograf,babyfotograf,flyfabian,hekle,bamse,flybamse,fly,leke,rekvisitt,fotograf,

Nyfødtfotografering,KarinFoto,nyfødtfotograf,Fotograf,nyfødt,fotografering

Nydelige lille gutten på 11 dager fra Fredrikstad ♥

 

Sett så skjønn han er der han ligger med det søte lille flyet i armkroken. Flyet er ganske lite, men det ser jo enorm ut i armen hans. Flyet heklet jeg til sønnen min i julegave, men den kom jo helt perfekt med til denne guttens nyfødtfotograferingen også, da pappaen hans er veldig fly interessert. Så skal vel ikke se bort i fra at tema fly blir en naturlig del av oppveksten hans  ♥ Så spennende! Jeg tenker det blir et par til av dette flyet i studio etterhvert også, så snart jeg klarer bestemme meg for farger, jeg elsker heklet bamser, heldigvis gjør barna det også ♥ Måtte også legge med det fine bildet av de søte små ubrukte føttene i fars hender. Så absolutt en av de mange favorittene fra galleriet hans!

I dag forvandlet jeg stuen inn til et stort kaos med alt mulig slags rekvisitter fra studio. Jeg liker å sette sammen de forskjellige tingene og finne nye farger, teksturer og ideer til nye poseringer. Ta bilder av det og sette det sammen til en slags moodboard. Det gir meg mye inspirasjon og ideer til bildene mine, og på den måten kan jeg se helt nytt på ting jeg ikke har brukt på lenge.

Nå skal jeg tilbake til heklingen før kvelden tar helt slutt. Så dere det søte heklet hjerte jeg la ut på instagram i helgen (@karinfoto) ? Jeg kunne nesten ikke tro det selv mens jeg heklet, men joda, det ble et perfekt lite hjerte til slutt. Love it!! Nå har jeg helt dilla, så nå ligger det hjerter i flere forskjellige farger overalt her ♥

Fin mandag til dere ♥

KarinP