Fotograf,Karin Pedersen, Nyfødtfotografering,Nyfødtfoto,bestilling,fotografering

Hvis du skal velge èn, ville jeg valgt denne!

Det er spesielt én fotografering jeg hører mange mammaer fortelle sårt at de angrer på at de ikke gjorde. Det er forskjellige grunner, men de alle sier det samme, at de angrer sårt at de ikke valgte nyfødtfotografering. Det er først når babyen har vokst ut av nyfødtalderen man ser hvor fort tiden går og hvor fort de forandrer seg. Hvordan man savner den tiden de var helt bittesmå.

nyfødtfotografering,detaljer,fotograf,karin Pedersen,nyfødtfoto,nyfødt,baby,sarpsborg,østfold,østlandet

Det er mange fotograferinger man kan velge etter nyfødt som også gir vakre bilder, men ingen som nyfødtfotograferingen. De første ukene er så spesiell, den nye tilværelsen, lukten av babyen, de herlige lydene av pusten, smatting og små go´lyder, alle de små detaljene som formen på fingrene, ørene, nesen og måten de strekker seg og krøller seg sammen på. Ingen fotografering (om fotografert på riktig måte) vil kunne forevige så mange følelser og minner som nyfødtbildene, og fordi mange er i en storm av følelser av søvnmangel, glede, uro og forelskelse, er ofte de første ukene av babyens liv vanskelig å huske tilbake til.

Forskjellen mellom nyfødt og 8 mnd.

8mnd,,nyfødtfoto,fotografering,baby,barn,karinfoto,babyfotograf,Sarpsborg,Halden,Fredrikstad,Moss,Oslo

Så hva er grunnen til at man velger bort nyfødtfotografering og angrer?

Det er ulike grunner, men mange føler seg nok slitne og ser nok heller ikke for seg at det er så viktig der og da når babyen er født. Og angrer når de ser hvor mye babyen har forandret seg bare på de første ukene.

Det er derfor jeg blir så glad når familier booker inn med termindatoen før fødsel, så alt er klappet og klart allerede før babyen er født. Da trenger du kun å planlegge reisen til studio ca 8-10 dager etter fødsel. De fine fordelene med et fotostudio som er tilrettelagt for nyfødtfotografering er at du har alt lett tilgjengelig som stelleplass, ammepute, mulighet til å varme opp flasker og en god sofa å sitte i. Det gjør tiden i studio ganske komfortabel. 

Fineart, Nyfødtfotografering, Fotograf Karin Pedersen, Karinfoto, Sarpsborg, Fredrikstad, Moss, Halden, Oslo, Vestfold

Noen vil også synes det er kostbart midt oppe i alt annet av utgifter med baby i huset, og utsetter det av økonomiske grunner. Fotografering er en investering, hvor bildene blir bare mer kjære og verdifulle jo eldre babyen blir. Booker du deg inn med termindato i god tid før fødsel, er det også en fin mulighet til å spare opp litt før fotograferingen. De mest populære digitale pakkene mine er Basic og Deluxe Pluss. 

Er du usikker om nyfødtfotografering er noe for deg? Bare spør noen som har vært på nyfødtfotografering hva de tenker om valget nå. Jeg er ganske sikker på at de vil snakke veldig varmt om det og anbefale det. Du kan også lese anbefalingene de fine familiene i studio mitt har lagt igjen på facebooksiden min HER

Har du en venninne, familiemedlem eller en nabo som venter barn? Tips gjerne om nyfødtfotografering og siden min. Det er fortsatt mange som ikke er kjent med denne fotograferingen.

Ø n s k e r  d e g  e n  f i n  d a g ♥