S n a p c h a t – @karinfoto

karinfoto,nyfødtfotograf,snapchat,karinfoto,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,askim,oslo

 

Håper du nyter sommeren uten stress. Jeg har en fin flyt på oppdragene og stortrives så utrolig i studio, så stressnivået mitt er på et behagelig nivå, så deilig!! De siste månedene har jeg fått prøvd meg på litt forskjellige oppdrag som har gitt meg en del inspirasjon til å prøve litt nye ting.  Gøy å tøye kreativiteten for de fine familiene som kommer tilbake til meg gang på gang ♥

Nå er jeg ikke så flink til å holde bloggen oppdatert som før, men Snapchat gjør det så enkelt og morsomt å dele behind the scencebilder. Jeg er stadig på farta og mye av det er pga prosjekt eller oppdrag gjennom jobben. Har du lyst til å henge med meg på det er det bare å legge meg til med brukernavn @karinfoto :) Jeg bruker den privat også så det er ikke bare jobbrelatert.

God sommer ♥

KarinP