S M I L til fotografen :)

Smil,karinfoto,babyfotograf,nyfødtfotograf,babyfotografering,østfold,

Smil,karinfoto,babyfotograf,nyfødtfotograf,babyfotografering,østfold,

{Nyfødtfotografering i studio 12 dager} 

S M I L hos nyfødte er overraskende vanlig etter det jeg har erfart i studio, men å fange øyeblikket når det kommer er ikke alltid så lett. Så det er kjempemoro når man lykkes med det.

Smil passet utrolig bra som overskrift nå siden det er så mye positivt som skjer for meg for tiden. Jeg er så fornøyd om dagen. I tillegg til en rekke spennende bookinger framover, fikk jeg for kort tid siden vite at jeg skal bli tante igjen ♥ Lillebroren min og hans samboer skal bli foreldre på nyåret. Gleder meg!! ★★ Broren min har vært så flink til å finne gaver til barna mine som lager mest lyd, så nå blir det trolig payback-time i årene som kommer :)

Følg meg gjerne ved å «like» KarinFoto på facebook og få med deg konkurranser og giveaways jeg planlegger i skrivende stund.
Jeg er også på instagram; @karinfoto. Stolt og ydmyk over å ha over 600 følgere! Tusen takk!! ♥

Har du lyst til å komme i studio? Jeg har noe ledig inne i mellom for spontanoppdrag.

Fin søndag til dere!
-Karin ♥

smil_thumb