Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
I ny fin drakt…

I ny fin drakt…

Hva syns dere bloggen min? Ja, jeg har vel kanskje “over-done it”, men sånn er det ofte med meg. Nå håper jeg dere vil følge meg videre her på bloggen. Jeg tror jeg har fått til det meste som er nødvendig når man flytter over i ny blogg. Følg meg gjerne på Facebook, Twitter eller via feed. Jeg skulle gjerne hatt med meg følgerene mine fra blogger, men dessverre fins det visstnok ikke en tilsvarende sak her.

Bloggen er litt større enn hva man kjenner den. Jeg har “slått” sammen Chi-Cago.no og karinpedersen.blogspot.com i ett. Ettersom oppdrettet mitt mer eller mindre utgår nå, kommer ikke Chi-Cago.no til å vare lenger enn til sommeren. Det er da viktig å følge meg videre her eller på facebooksiden hvis du vil ha Chi-Cago-nytt.

Jeg har også lagt til en portfolio. Det er moro å få vise fram det jeg har “puslet” med gjennom årene, så ta deg gjerne turen innom den delen av siden også.

Håper dere trives med forandringen, jeg gjør det enn så lenge :)
Ha en fin dag!

Comments:

  • Så fint det har blitt!! Jeg følger gjerne med deg her på ny side :)

    8. april 2012
  • Veldig bra! Du er dyktig!!

    8. april 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.