Rekvisitter og farger i studio

Tyllskjørt,KarinFoto,babyfotograf,nyfødtfotograf,nyfødtfotografering,mintgrønn,

Vakker,dus nyfødtfotografering i studio,KarinFoto,Nyfødtfotograf i Sarpsborg

 

Skjønne lille prinsessen fra Halden ♥
Siste bilde, – nydelig hårbånd fra: My Beloved Ones

God fredag! Endelig fredag igjen, den fine belønningen etter en arbeidsuke ♥  Jeg får ofte spørsmål om rekvisitter og farger, det har blitt et fint utvalg i studio nå, men mye går i lyse duse farger og gammel stil. Jeg syns ikke rekvisitter burde ta for mye av et bilde, men være med å dra øyene mot det aller viktigste i bildet, nemlig babyen.

Farge, settinger og poseringer har veldig mye å si for den stemning eller følelsen man ønsker å forevige i bildene. I tillegg kan også tekstur på rekvisittene skape  liv i et bilde og fremheve myke linjer på en fin måte om man setter det sammen riktig. Så det ligger en del planlegging bak en setting og et perfekt bilde, og den panleggingen syns jeg er så utrolig spennende. Derfor lager jeg også en del av rekvisittene selv, for at det skal bli akkurat den fargen, teksturen og uttrykket jeg har sett for meg.

Da skal jeg straks nyte helgen, jeg skal bare få sendt ut visningsgalleriet til en nydelig liten prinsesse ♥ De siste dagene har jeg blant annet hatt nyfødtbesøk i studio helt fra Lillestrøm, så skjønn sovejente som stort sett sov seg gjennom hele nyfødtfotograferingen, og en herlig smilegutt på 6 mnd fra Moss. Heldige meg :) Åja, det glemte jeg nesten å fortelle, jeg har  e n d e l i g (!!) fått på plass en «gammel» trebolle i studio, – og det på 70% salg. Noe bedre kunne det ikke bli. Lykkedag! Jeg har vært på jakt etter det i flere år. Jeg elsker gamle treboller, trau og bøtter. Klarer knapt å vente på neste nyfødt/baby besøk ♥

God helg ♥

KarinP