Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Rebusen min i “studio”

Rebusen min i “studio”

Ja, jeg skriver studio i anførseltegn fordi det er slett ingen studio. Ganske enkel hvit rullegardin fra IKEA. Den ligger utover spisestuebordet og min kjære holder den opp i bakgrunn. Modellen her er mine vakre lille Rebus (korthåret Chihuahua). Han er som bildet viser liten i størrelsen og veier bare 2 kg. Utrolig vakker, og utrolig rørende at han er mitt “skaperverk”(fra mitt oppdrett). Han fyller 4 år til julen, fine lille vofsen min ♥

I dag har jeg søkt en del på “props” på ebay, etsy og google. Jeg søker nemlig etter all mulige effekter jeg kan bruke i fotograferingen. Det står en grå trekasse i kjelleren og tørker, vi fant den nemlig slengt ute i veien da vi var ute og kjørte i dag, kunne ikke annet enn å ta den med hjem ♥. Det er ikke uten grunn at jeg har blitt SÅ intressert i nettopp dette nå. I April skal det nemlig skje noe veldig stort, og det gleder jeg meg MASSE til…!!! jeg kan ikke si noe mer enda, men det kommer etterhvert… :)

God natt kjære lesere ♥

Comments:

 • Tydeligvis hengt meg opp i ordet "nemlig" på slutten her ;)

  1. oktober 2011
 • Så søt den var da. Er gøy med studiostasj.

  1. oktober 2011
 • Legg ned hva enn du måtte drive med om dagen og sats på foto!!! du er ENORM! :-)

  2. oktober 2011
 • Enkelt studio, men det virker jo. Flotte bilder.

  2. oktober 2011
 • Flott hundeportrett, det jo ikke så my man trenger for å lage studio:) Flott lys og søt modell.

  2. oktober 2011
 • Fineste Rebus'en!<3Bare å si fra hvis du trenger hjelp med "props", kan lage masse rart vettu! ;)

  2. oktober 2011
 • Tusen takk for fine kommentarer :) Anne: WOW! Takk :) Det er sant, ikke så mye som skal til, og så er jeg veldig heldig med stort stuevindu som hjelper meg masse :)Jeanette: Gjett om, jeg klarer bare ikke bestemme meg for hvor jeg skal begynne. Altfor mye fint!!

  4. oktober 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.