Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Rebus og grøftedynamit…!

Rebus og grøftedynamit…!

Et bilde fra dagens photoshoot med modell Chi-Cago’s C Orlando (Rebus) og min utrolig fine (antikke?) trekasse. Jeg fikk den av en kollega av min kjære og har bare digget den fra første stund. Hatt så mange ideer til den, men ikke fått prøvd den i photoshoot før i dag. Kjempemoro!! Gleder meg til jeg får sett mer av bildene!
Helgen har vært megahektisk med bursdagforberedelser og selve festen, men vi kom oss gjennom alt med godt humør og fornøyde unger. Så det ble en perfekt avslutning på helgen ♥

Comments:

 • Hehe… så skjønn ღOg fint bilde i sort/ hvitt….Klem fra Mette

  1. november 2011
 • Så fin blogg du har. Og så fine bilder :) Kjempesøt hund også :)

  1. november 2011
 • Nydelig blogg du har. Og så utrolig flotte bilder! Dette var supersøtt og bildene av datteren din under var herlige! Tusen takk for hilsenen hos meg. Gratulerer med overstått til jenta di! Ja, det var litt slitsomt å ha alt på en dag, men fint også, og som du sa: greit å ha det overstått :)Ha en fin dagKlem Tonje

  1. november 2011
 • Kul trekasse, digger sånne selv. Og nydelig bilde av Rebus :)

  1. november 2011
 • Utrolig artig bilde! (og digger den trekassen, skjønner godt at du er fornøyd med den!)Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Har lagt meg til som følger, da jeg jakter på fotoblogger som kan gi inspirasjon, og det kan jeg absolutt finne her!

  1. november 2011
 • Tusen takk for fine kommentarer!! Ja, den kassen liker jeg sååå godt! Spennende at den har historie i seg også. Tusen takk for at du har lagt deg til som følger Sissel :) Det er hyggelig!!

  2. november 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.