Nydelig 7 uker gammel baby på babyfotografering

Prinsesse på 7 uker fra Moss // Krone Giveaway

Nydelige lille prinsessen ♥
Jeg har gledet meg sånn til å dele de fine bildene av den vakre lille jenta på 7 uker.

Har du barnehagebarn tipper jeg du har vært og feiret 17 mai i dag. Det har jeg også gjort ♥ Koselig med en slik feiring for barnehagebarna også. Jeg, søsteren min og moren vår fikk heldigvis samkjørt oss slik at vi fikk med oss både gutten min sitt tog og tantebarnet mitt sitt tog, så det var en litt hektisk, men superfin dag ★

På instagram (@karinfoto) har jeg nå en giveaway gående hvor du kan vinne en av mine hekla kroner. Alt du trenger er å like bilde der, kommentere hvilken farge du ønsker og tagger du en venn kan både du og vennen din vinne hver deres krone! Trekker vinner/e førstkommende fredag. Good luck! ♥

 

Babyfotografering,baby 7 uker,Karinfoto,babyfotograf Sarpsborg,Moss,Østfold

 

 

Fin kveld ♥

KarinP