Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Prinsesse i studio…

Prinsesse i studio…

Jeg har ikke bare begynt det nye året med en mild (håper jeg) forkjølelse, men jeg har også pådratt meg en eller annen slags bloggsperre!! Det startet med at jeg ville ha det beste innlegget på tampen av 2011 og det beste innlegget i starten av 2012. Vips! ingenting føles bra nok! Men jeg må bare hoppe i det og lage helt vanlige innlegg så jeg ikke får helt prestasjonsangst ;)
Denne lille prinsessa gjør det lett å få meg i godt humør når hun står klar med kjolen sin og spør pent om å være modell (Smelt!!!) Så det ble mange fantastiske bilder (sett i mors øyne) jeg enda ikke har rukket å klargjøre, men det kommer. Hun har denne nydelige kjolen som hun har arvet, dessverre er den SÅ fin at den blir litt for mye i vanlige selskaper – så derfor er den altfor lite brukt. 
Her går alt sin greie gang og det nye året er tatt i bruk. Julen er ute, selv om banneren min ikke viser det i skrivende stund. Savner treet faktisk, men julen kommer jo igjen i år. Det trøster jeg jentene med som har kjeftet på meg siden 2 nyttårsdag for å ha ryddet den bort allerede. 

Comments:

 • Ei skjønn liten Prinsesse du harKarin ♥ Nydelig kjole! Klem ♥

  7. januar 2012
 • Det er nok ikke bare i mors øyne at disse bildene er fine Karin! ;)Jeg har bloggsperre ganske ofte, noe som er skikkelig kjipt. Jeg har ikke noen råd å gi heller. Men jeg har et ønske om å se mer av tegningene dine! Du er utrolig flink, og jeg hadde likt å vite litt mer om teknikken din :)

  7. januar 2012
 • For ei nydelig prinsesse du har…får håpe att blogglysten kommer tilbake til deg…Liker å innom bloggen din..Klem fra Britt

  7. januar 2012
 • Takk for fine kommentarer! Jeg har notert meg ønsket ditt, Linea, det skal jeg ordne :)

  8. januar 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.