Babyfoto 6 mnd, babyfotografering, Fotograf Karin Pedersen, KarinFoto,Babyfotograf, Sarpsborg,Fredrikstad,Moss,Halden,Vestby,Vestfold,østfold

Photoshoot Nyfødt + 6 mnd!

Babyfoto 6 mnd, babyfotografering, Fotograf Karin Pedersen, KarinFoto,Babyfotograf, Sarpsborg,Fredrikstad,Moss,Halden,Vestby,Vestfold,østfoldBabyfoto 6 mnd, babyfotografering, Fotograf Karin Pedersen, KarinFoto,Babyfotograf, Sarpsborg,Fredrikstad,Moss,Halden,Vestby,Vestfold,østfoldBabyfoto 6 mnd, babyfotografering, Fotograf Karin Pedersen, KarinFoto,Babyfotograf, Sarpsborg,Fredrikstad,Moss,Halden,Vestby,Vestfold,østfold

 

Flotte blidfisen på 6 mnd fotografering. 

Jeg har en utrolig fin vår i møte med fyldig kalender. Gøy å se at så mange har fått med seg at jeg inkluderer gavekort på 6 mnd fotografering med pakkene til nyfødtoppdragene i år. Så stas å feire mine 5 år som nyfødtfotograf med dere. Her er et eksempel på hvordan en 6 mnd fotografering hos meg kan ses ut :)

Det er så gøy å fotografere 6 måneder og «sittealderen» gjenerelt som omfatter 6-9 mnd alderen. På 6 mnd fotografering får jeg så mange skjønne uttrykk, smil og babyene er ikke like aktive som f.eks ved ettårsalderen. Da kan man «style» fotograferingen litt mer for babyene holder seg litt lenger på samme sted, men er nysgjerrig på meg og på kamera, noe som gir så søte portretter og nærbilder! En fin settingen for det er også som jeg har gjort her, å fotografere mens dem leker i sengen. Nå har jeg egentlig ikke noe seng i studio, men for denne fotograferingen omrokkerte jeg studio og satte det opp. De som har vært i studio, vet at det ikke er så stort, så det var en komedie med latter, svette og muskelkraft for å få den sengen på plass, men vel verdt det for de fine bildene! Heldigvis gjorde jeg det i stand før fotograferingen, så familien slapp å se den klovnete siden av meg ;)

Tanken med oppsettet var å gjøre det litt annerledes enn nyfødtbildene, men likevel ha begge fotograferingene i samme serie. Det gir en fin variasjon i samme stil. 

Bookinger for mai er nå åpen for baby/barnefotografering utendørs! Vær ute i god tid for å sikre deg plass om du ønsker mine bilder :)

Ønsker dere en fin dag!