Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Photoshoot med Nikon D80

Photoshoot med Nikon D80

Det var helt perfekt at det ble fint vær i dag så jeg kunne få testet D7000 kamera utendørs. Det endte faktisk med at jeg gikk og hentet mitt D80, fordi jeg overhode ikke klarte å finne ISO verdien/innstillingen. Den var altfor høy (1000!!), noe som ga forferdelig mye bildestøy i bildene. Utrolig frustrerende uten manual og altfor liten tid på å sjekke det opp online. Da ble D80’n en god trøst! Jeg måtte bønnfalle vakre lillesøster (som var temmelig lei) om en ny modelløkt, og her er resultatet :) Jeg valgte å fotografere i RAW format for bedre redigeringsmuligheter i etterbehandlingen.

Nå er Nikon D7000 levert tilbake, jeg er så glad for å ha fått testet det litt. Jeg gleder meg til jeg en dag får meg nyere kamera (MED manual vel og merke), men med opplevelsen i dag, duger D80’n fortsatt :)

Kamera: Nikon D80. Objektiv: AF Nikkor 70-300mm 1:4-5.6 G
 Hva syns du om bildene?

Comments:

 • Hælle dussen , Prinsessen til bestemor . Kjempe vakker , bestemor er kjempe STÅLTE å ha så vakkre barnebarn .

  16. august 2011
 • Det er klart at D80 duger, bruker det selv. På den andre siden så må jeg si meg enig at jeg også gleder meg til noe nytt.flotte bilder som vanlig.

  17. august 2011
 • Vurderer du å oppgradere kamera, Morten? Hvilke modeller vurderer du? Det positive med et "gammelt" kamera som ikke er verdt stort nå, er at man kan beholde det som reservekamera i overgangsperioden, til man er vant med det nye :)Marit; Koselig at du er stolt av barnebarna dine, helt enig at de er vakre :D

  17. august 2011
 • Herregud, så flink du er! Gleder meg veldig til søndag!!

  17. august 2011
 • Det skal bli gøy, Marlene :)

  17. august 2011
 • Jeg syns bildene var nydelige..Vanskelikt å vite hva slags kamera du…skal ha..Klem fra Britt.

  21. august 2011
 • Ja, det er vanskelig valg, men jeg er ganske bestemt nå på at jeg skal våge meg ut på noe nytt :-)

  21. august 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.