Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Pastellkritt | Baby og katt

Pastellkritt | Baby og katt

To tegninger jeg er utrolig fornøyd med. Portrettet av babyen til venstre viser min eldste datter innpakket i vintertøy. Tegningen til høyre viser en katt jeg tegnet for ei jente som var snill å hjelpe meg med noe jeg stod dønn fast med den gangen jeg drev forum. Jeg rett og slett elsker den tegningen i pastellkritt. Den ble så levende på det arket med det verktøyet. Kjempefornøyd med disse tegningene.

Verktøy: Rembrandt pastellkritt + diverse andre pastellkritt. Ark for pastellkritt.

Comments:

  • Fantastisk!
    Nydelige bilder – du er så flink :)

    10. juni 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.