Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
På barselbesøk | Ny vogn

På barselbesøk | Ny vogn


 Jeg tipper dere trenger noe fint å se på siden været er så utrolig dårlig, her i Sarpsborg i hvertfall. Det har regnet kontinuelig siden 12:00, og totalt umulig med utefotografering (om man er så redd for kamera mitt som jeg er). Det er så nydelig lys og grønnfargen i gress, busker og trær gløder virkelig, litt opphold og noe få solstråler gjennom skydekket hadde vært så bra nå. Da kunne jeg tatt noen bilder av den fine nye vogna mi, men det får bli senere…

Så da har jeg jo yppelig mulighet til å vise fram det flotte tantebarnet mitt igjen.  Her er han 1 dag gammel på sykehuset! Jeg klarer ikke tenke på han uten å smile. I morgen skal jeg hjem til han for nyfødtfotografering. Det har vært planlagt at vi skal gjøre det helt siden jeg fikk vite han var på vei. Det skal bli spennende å prøve på ordentlig med ordentlig kamera denne gangen. Da Spurven var nyfødt hadde jeg ikke så bra kamera.
Gleder meg!
Jeg skal selvsagt dele noen smakebiter her i bloggen også, så det er bare å følge med :)

Jeg fikk solgt Emmaljunga Edge Duovognen min forje torsdag, og dro rett og kjøpte meg TFK Joggster Twist. Veldig fornøyd med valget og tror det er en vogn vi kan ha glede av lenge.  Det eneste ulempen, er at det ikke fins så mye tilbehør til den som f.eks med Simo og Emmaljunga. Man må da velge andre merker til stormtrekk, stelleveske og vognpose, men så snart jeg har funnet det jeg liker blir den nok perfekt og komplett. Har fundert på å sy buggySnuggle (vårpose til vogn i fleece), men jeg er elendig på søm, så jeg funderer fortsatt på om det er verdt strevet.

Ha en fin torsdags kveld alle sammen!
-Karin 

Comments:

  • Så vakre bilder du tar Karin, jeg sitter bare her å smiler :)
    Jeg har samme kamera som deg, og det tåler en god del regn ;)

    10. mai 2012
  • Så nydelig!!!!!

    18. mai 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.