Øyne som smiler…

… er så utrolig vakkert 

Babyfotograf,Karin Pedersen,Sarpsborg,Vakker Prinsesse,portrett,babyportrett,tyllprinsesse,Babyfotograf i Sarpsborg

Babyfotograf,Karin Pedersen,Sarpsborg,Vakker Prinsesse,portrett,babyportrett,tyllprinsesse,Babyfotograf i Sarpsborg

Babyfotograf,Karin Pedersen,Sarpsborg,Vakker Prinsesse,portrett,babyportrett,tyllprinsesse,Babyfotograf i Sarpsborg

Babyfotograf,Karin Pedersen,Sarpsborg,Vakker Prinsesse,Tyllskjørt,tyllprinsesse,Babyfotograf i Sarpsborg

Jeg har gledet meg sånn til å vise de nydelige bildene av denne prinsessen på 7 mnd ♥

Det er så gøy å se at det stadig kommer inn flere bestillinger på fotograferinger i denne alderen. Selv om babyen ikke kan sitte på egen hånd, er det fortsatt en del fine settinger vi kan gjøre.

Dagen i dag har vært variert og fin. En liten stund i studio med en nydelig gutt fra fredrikstad på 6 mnd og mammaen hans. Deretter klargjøring av minnepenner og visningsgallerier. Jeg har noen nye planer for dette året, og gleder meg skikkelig til almanakken min er på plass, så jeg kan sette i gang å notere ned. Jeg klarte til slutt å velge et bilde til forsiden, men endte opp med flere plastlommer så jeg kan ha enda flere bilder i den. Perfekt! Jeg liker ikke å velge bare ett når jeg har så mange bilder å velge i.

God ukestart 

KarinP

Booking av fotografering kan gjøres HER