Øyeblikk verdt å forevige!

nyfødtfoto_karinfoto_babyfotograf_karinPedersen

Vakre øyeblikk under en nyfødtfotografering

Nyfødtfotograf i Sarpsborg,Babyfotograf i Sarpsborg, Østfold,Fotostudio,baby,nyfødt,nyfødtfoto,termin,gravid,

 

Vakre øyeblikk fra forskjellige nyfødtfotograferinger i studio 

Det er vel kanskje ganske standard, at fotografer maser om dette med å forevige minner og hvor viktig det er. Jeg er absolutt en av dem. Særlig nyfødtfotografering kan bare gjøres i et helt bestemt tidsvindu, og etter det er det forbi. Den lille kroppen er preget etter livet i magen til mor den helt første tiden, og vil naturlig krølle seg tett sammen i ordentlig nyfødtpreg. Det forsvinner overraskende fort og bare i løpet av noen uker har babyen forandret seg ganske mye. Så jeg ønsker gjerne å fotografere rundt 7-8 dager etter fødsel som tidligst mulig og senest før 14 dager. Ønsker du nyfødtfotografering er min anbefaling;  Velge en erfaren nyfødtfotograf som fotograferer i den stilen du liker. Booke deg inn i god tid, så du er sikret plass når babyen er født (mange ønsker at du gjør det før fødsel). Det er noe jeg gjentar hele tiden, men det er utrolig viktig. Det er så lett å gå glipp av de nydelige bildene som blir bare mer verdifulle for hver dag som går. Spør familie/venner som venter barn om de vet om nyfødtfotografering. Det kan hjelpe de som ikke er kjent med det enda, til å booke seg inn i god tid.

Jeg har noen ledige plasser for nyfødtfotograferinger i D e s e m b e r. Har du termin da og ønsker nyfødtfotografering hos meg, send meg en mail med termindatoen din, navnet ditt og mobilnr. Så svarer jeg deg så snart jeg kan. Det er veldig tvilsomt at jeg vil ha noe ledig spontant i desember pga alle fotograferingene jeg har fram til da. Så ved å booke deg inn på forhånd, før babyen er født, garanterer jeg deg plass når babyen er født. 

Nå er det sofakroken, litt tv-titting med mannen før kvelden tar slutt ♥ God ukestart til deg!

KarinP