fotograf Karin Pedersen,Sarpsborg,Østfold,oslo
Om meg
Fotograf Karin Pedersen Karinfoto

Om Karin Pedersen

Jeg driver det lille fotostudio mitt, Karin Pedersen, KarinFoto i Sarpsborg i Østfold. Jeg er alenemamma til mine tre barn og jobber som profesjonell fotograf med besøk fra hele Norge og Sverige. 

Jeg har spesialisert meg på baby og nyfødtfotografering, men gjør også en del andre fotograferinger som barn, søsken, familie og hundefotograferinger.

Drømmen min startet i et bittelite rom på 21 kvm hvor jeg har fotografert hundevis av babyer. I dag drives fotostudioet mitt i flotte lokaler i ABB bygget i Sarpsborg. Det er passe stort til å gjøre det fint og lunt for de minste barna. Her har jeg en rekke rekvisitter for enhver smak, alt fra minimalistisk til fargerikt, slik at dine bildeønsker er i fokus. Jeg lager mange av rekvisittene mine selv, for å gi deg noe ekstra i bildene.

Erfaring

Jeg har 6 års erfaring som selvstendig næringsdrivende og profesjonell babyfotograf. Innenfor nyfødtfotografering er det viktig å vite hvordan man skal håndtere en nyfødt baby på trygg og sikker måte. Gjennom flere hundre fotograferinger har jeg fått en god følelse for hva som skal til for å få babyer til å sovne og posere de i forskjellige stillinger som viser den vakre nyfødtalderen. Samtidig som jeg også har et godt øye for vakre øyeblikk som er fine å forevige hos eldre babyer og barn.
Jeg har noe erfaring innenfor fødselsfotografering og bred erfaring innenfor hundefotografering.

Se gjerne Omtaler på facebook for å lese noen erfaringer fra familier som har besøkt meg i studio.

Premier

fotograf Karin Pedersen, karinfoto,nyfødtfotograf,premiert,konkurranse,diplomer,hederligomtale,nff,selfie

2018 – Diplomer

2 Hederlig Omtaler i Norges fotografforbund avdeling Østfold sin Laugkonkurranse.

2018 – Diplomer

4 Hederlig Omtaler for alle mine innsendte bidrag til Norges fotografforbund sin landskonkurranse.

2017 – Diplomer

2 Hederlige Omtaler i Norges fotografforbund avdeling Østfold sin Laugkonkurranse. 

 


Medlem av Norges fotografforbund og Østfold fotograflaug.