Oktoberlykke

Fødselsfotografering,karinfoto,nyfødtfotograf,fødselsfotograf,fredrikstad,sykehus,b7

Bilde fra inngangen til føde/barsel B7 på fredrikstad sykehus.

Hvilken fantastisk måned oktober har vært hittils. Jeg er overveldet og fortsatt litt satt ut av fødselsopplevelsen «Velkommen til verden, lille venn» midten av denne måneden. En opplevelse som setter alt annet ut av fokus :) Han er bare så utrolig vakker og allerede 12 dager gammel i dag ♥ Dagene går unna så fort at man knapt merker det. Gleder meg til å få klargjort alle bildene både fra sykehuset og nyfødtfotograferingene. Noen bilder ligger på instagram, så stikk gjerne innom og se -> @karinfoto

Siden har det vært flere herlige nyfødte i studio, noe som betyr at jeg har flere bildemapper ventene på meg for å bli klargjort. Jeg syns det er så god følelse, for hvert fullført galleri, ligger det alltid nye og venter. Jeg elsker redigeringsjobben, særlig som nå hvor jeg sitter med varme raggsokker i kontorkroken min å redigere bilder mens vinden og regnet uler ute, kunne ikke vært bedre :)

Jeg har nådd 700 følgere på facebooksiden min! Jippi!! Spørs vel om jeg klarer å nå 1000 før jul som jeg ønsker meg, men jeg håper   Bli gjerne med og lik siden min KarinFoto Nyfødt & Babyfoto!!

Ønsker dere en fin tirsdag ★

karinfoto_studio