Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Objektiv til Canon EOS 7D?

Objektiv til Canon EOS 7D?

Jeg vurderer å investere i Canon EOS 7D og funderer nå veldig på hvilket objektiv jeg skal satse på. Jeg er nærmest avhengig av mitt AF Nikkor 50 mm 1:1.8 D på Nikon, så jeg antar at det vil være et godt kjøp å gå for Canon EF 50mm f/1.4 USM. Jeg får heller spare/ønske meg et allround objektiv til jul. Hvilket objektiv trives du best med? Setter pris på tips/tilbakemeldinger…

I dag har været vært så utrolig skiftende. Det har vært fint med sol og varme på den ene siden av huset, og full plask på den andre siden. Komisk… Uansett deilig å være inne i slikt uvær. Lillesøster lekte så søtt i vinduskarmen med sin nye kindereggleke…

Jeg har hatt en fantastisk fin dag med koselig besøk av en gammel venninne og hennes nydelig lille “Muffin”, som bare er noen uker eldre enn Spurven min. Hun var så vakker med nydelige blå øyne og rødt hår ♥

Håper dere har hatt en fin dag!

Comments:

  • Hei du :-) skal si du er dyktig dyktig som fotograf, det ser man bare etter sekunder her inne :-) og jeg gleder med alt til å snoke bakover i arkivet ditt jo :-) Jeg er nok ikke helt den rette til å be om objektiv på Cann, er nok selv en Nikon dame :-)Fin fin dag til deg, og bare så du vet det, hit kommer jeg tilbake!

    31. august 2011
  • Tusen takk for koselig kommentar Anne. Hyggelig at du syns bildene mine er fine. Fotografering er en fin hobby å pusle med :) Håper du hadde glede av arkivet mitt også.

    31. august 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.