Nyfødtfotograferinger i tur og orden ♥

Dagene går fort når man har det gøy. Tusen takk for bestillingene jeg har fått inn den siste tiden. Jeg nyter virkelig (arbeids)dagene i studio og foran mac´en med etterbehandlingene av bildene. Nå har jeg fått litt teknisk assistanse i studio med hensyn til lys, så nå begynner en del settinger å komme til liv.

Jeg har så mange ideer, men jeg er også hovedsakelig opptatt av hva foreldrene ønsker seg av settinger, så ordner jeg det til så langt jeg kan. Visste du, at jeg har en del effekter i studio til bruk i nyfødtfotograferinger? Du trenger i grunn bare å komme, slappe av og la meg ta meg av resten :)

Det nye året har startet veldig fint med nyfødtgutter fra Fredrikstad og Oslo. Det ble så nydelige bilder av begge de fotograferingene, gleder meg masse til å fullføre etterbehandlingene og vise foreldrene galleriene deres.

Den nydelige babyen på bildet under er en vakker gutt fra Sarpsborg fra fjorårets siste nyfødtfotografering. Noen flere bilder fra den fotograferingen dukker opp i nyfødtgalleriet etterhvert, så det er bare å følge med.

Jeg har fått mange nye følgere på Facebook, tusen hjertelig takk! Jeg setter utrolig pris på hver og en!

Nyfødtfotografering i østfold,sarpsborg,fredrikstad,sarpsborg,halden,moss, oslo,Karinfoto

Fiiiin kveld til dere!
– Karin ♥