Nyfødtfotografering vakker prins 9 dager // Uglelue

Nyfødtfotografering vakker prins 9 dager // Uglelue

Babyfotograf,nyfødtfotografering,uglelue,nyfødt 9 dager,

Babyfotograf,nyfødtfotografering,uglelue,nyfødt 9 dager,

Babyfotograf,nyfødtfotografering,nyfødt 9 dager,

Vakre lille gutten 9 dager fra Fredrikstad  Gjesp er så søtt!! 

Før jul kastet jeg meg ut i ugleluehekling og etter mye fram og tilbake fikk jeg laget to stk til studio. En i lys rosa og en i lysblå.  Må innrømme at jeg ble ganske imponert hvor bra dem ble til tross for at jeg ikke er SÅ god på den heklingen. Jaja, litt store ble dem kanskje, men det er jo bare fint. Kan du ikke hekle, men har veldig lyst til å lære? Prøv youtube!! Min læremester ♥

Jenteversjonen av ugleluen la jeg ut bilde på i innlegget «Vakker prinsesse i uglelue». Det er så søtt å sette en fargeklatt til i en lys enkel setting. Jeg digger pastellfarger, det er så motiverende farger, og absolutt i vinden nå. Jeg skal lage flere slike ugleluer til studio, men har ikke bestemt meg for neste fargekombinasjon enda. Jeg må jo ha flere freshe farger. Har du tips til farge/garn? Eller har erfaring med Drops Paris? Sååå mange lekre pastellfarger!

Endelig tirsdag og Grey´s Anatomy kveld igjen, men før kvelden kan komme skal jeg ha en nyfødtfotografering Gleder meg!
Fin tirsdag alle sammen
-Karin

Comments:

 • Først må jeg bare si at du er utrolig flink, og superinspirerende!
  Jeg er fotostudent og skal fotografere en liten jente på 5 uker i studio på fredag. Også lurer jeg egentlig bare på om du har noen grunnleggende tips til meg? :) Som kan være kjekt å tenke på?
  Bruker du forresten lamper i ditt studio, eller bruker du eksisterende lys (dagslys)? :)

  Håper jeg en dag blir like flink som deg!

  4. mars 2014
   • Blits med softbox da eller? :)
    Nei, sove vil hun kanskje ikke gjøre :) Håper jeg finner settinger som passer! Tusen takk, og takk for svar! :)

    4. mars 2014

Sorry, the comment form is closed at this time.