Nyfødtfotografering / Vakker gutt fra Drøbak

nydelig,nyfødtfotografering,nyfødt,babyfotograf,karinfoto.no

nydelig,nyfødtfotografering,nyfødt,babyfotograf,karinfoto.no

nydelig,nyfødtfotografering,nyfødt,babyfotograf,karinfoto.no

Vakker prins 10 dager! Jeg har gledet meg sånn til å vise fram disse bildene.

Jeg prøver stadig på noe nytt, men det er mange ganger at de helt enkle settingene som fenger meg mest. ♥ Så nydelig våkenblikk. Det gjør meg ingenting at babyen er litt våken i starten av fotograferingen, eller underveis. Det blir det nydelige våkenbilder av, og søvnen, ja den kommer ofte etter hvert, -etter litt mat, byssing og enda mer byssing.

Marsmåned forsvant utrolig fort med mange oppdrag! Tusen takk ♥ Jeg setter så pris på alle de koselige tilbakemeldingene og anbefalingene jeg har fått. På facebooksiden kan du se noen av dem ♥ Er du fornøyd og vil dele opplevelsen din hos meg kan du gjerne gjøre det under «Anmeldelser» på facebooksiden min.

T U S E N  T A K K
Jeg vil gjerne takke til de foreldrene som har gitt meg tillatelse til å publisere bildene jeg har tatt i studio. Det er viktig for meg at jeg kan vise fram bilder jeg har tatt på oppdrag for å vise variasjoner til tross for at en del av settingene er de samme. Ingen babyer er like, noe jeg føler alltid viser seg i bildene og gjør hver og en av dem unike :)

I slutten av mars ble jeg tante igjen *★* LYKKE *★*. En utrolig vakker bitteliten gutt på 2850 kg og 45 cm. Han har fått navnet etter farfar (min helt!!). Herlig! Jeg har allerede fått fotografert nydelige bilder av han. Han er helt perfekt 

Jeg setter veldig pris på flere «Likere» på KarinFoto Facebooksiden min  ♥ Klarer vi å nå 600 likere innen bursdagen min i mai?

Fin onsdag til dere!
KarinP