Nyfødtfotografering / Tvillinger 14 dager

Nyfødtfotografering av tvillinger,Babyfotograf KarinFoto,Nyfødtfotograf,nyfødt,baby,tvillinger,twins,newborn photography,babyphotographer,norway,sarpsborg

Nyfødtfotografering av tvillinger,Babyfotograf KarinFoto,Nyfødtfotograf,nyfødt,baby,tvillinger,twins,newborn photography,babyphotographer,norway,sarpsborg

smil,Nyfødtfotografering av tvillinger,Babyfotograf KarinFoto,Nyfødtfotograf,nyfødt,baby,tvillinger,twins,newborn photography,babyphotographer,norway,sarpsborg

smil,Nyfødtfotografering av tvillinger,Babyfotograf KarinFoto,Nyfødtfotograf,nyfødt,baby,tvillinger,twins,newborn photography,babyphotographer,norway,sarpsborg

Vakre tvillingene som var på besøk i studio for nyfødtfotografering.

Veldig stolt over denne fotograferingen i og med at den var min første tvillingfotografering og den gikk så glimrende. Siden det er to som skal sove og posere sammen er det langt mer krevende med tvillingfotografering, men jeg syns det gikk over all forventning. En av dem sov seg stort sett gjennom hele fotoshooten, – og så delte dem med seg noen smil også, herlig ♥ Over er noen av mange nydelige bilder som ble ut av fotograferingen ♥ Et spennende oppdrag jeg med glede vil ta på meg igjen.

Det har vært en utrolig deilig dag. Jeg og søstra mi dro en tur på stranden med guttungene i formiddag. Det var overraskende varmt i vannet, så gutta fikk leke litt i vannkanten. For en gangs skyld hadde jeg med meg kamera mitt. Etter jeg begynte fotografere på oppdrag, har det blitt mindre av de spontane bildene på tur, så det må jeg rette på fra og med nå.

God helg ♥

KarinP