Nyfødtfotografering / Termin 2015?

Sorthvitt,Nydelig,babyfotografering,nyfødt2013,vakker,karinfoto,babyfotograf,østfold,østlandet

 

Vakre detaljer, nyfødtfotografering 6 dager ♥

Et veldig vakkert og enkelt sorthvitt bilde fra min aller første nyfødtfotografering. En liten kraftplugg på over 4 kg, herlige rynker på armer og bein. Formen på armen, profilen av nesen, så enkelt, men samtidig så sterkt. Syns jeg i hvertfall ♥ 

Jeg har fått inn en del bookinger helt fram til november, utrolig gøy å ha så mange babyer å vente på!! Juli er fullbooket, August er snart fullbooket, tenker september også vil rase på jo nærmere vi kommer sommeren. Jeg er utrolig smigret over at flere av dere er villig til å kjøre ganske langt også, så kort etter fødsel ♥ Ønsker du å forevige din nyfødte hos meg er det bare å sende meg en mail med termindatoen din slik at jeg kan sette deg opp i kalenderen. Datoen for fotograferingen avtaler vi først når babyen er født. Fotografering mellom 6-10 dager etter fødsel er anbefalt om alt står bra til med mor og barn.

Babyfotograferinger (2 mnd +) og ettårsfotograferinger tar jeg gjerne fortløpende og kan ha noen ledige timer inne i mellom.

Nå står The voice for tur 
God helg til deg og dine!
KarinP