Nyfødtfotografering // Stolt storebror

Søskenfotografering i Sarpsborg, KarinFoto,Fotograf Karin Pedersen,Babyfotograf,Nyfødtfotograf,Babyfoto,Søsken,

 

Fine storebror på 2 år med vakre lillebror 8 dager ♥

Åh som jeg har gledet meg til å dele bilder fra denne fotograferingen. Vakre søskenparet ♥ Storebror var hos meg første gang på nyfødtfotografering, deretter ettårsfotografering og nå hadde han med seg lillebroren sin på søsken kombinert med nyfødtfotografering. En sann glede å fotografere de vakre øyeblikkene for den fine familien ♥ Den serien med storebror tok vi i starten av fotograferingen. Deretter tok vi noen portrettbilder av foreldrene og lillebroren sammen. Da vi var ferdige med det dro pappaen avgårde med storebror så vi kunne fortsette nyfødtfotograferingen med lillebror. På den måten fikk de et variert og fint galleri med noen med foreldrene, med storebror og noen av babyen alene.

Nå skal jeg en bråtur nedom studioet og klargjøre for morgendagens nyfødtfotografering, deretter gjøre noen forberedelser for nyfødtfotograferingen på fredag. Jeg har fått en liten utfordring som jeg klør i fingrene etter å planlegge ♥

Fin ukestart til deg ♥

KarinP