Nyfødtfotografering / Solstråle fra Oslo

babyfotograf_karinfoto_com_13

karinfoto,nyfødtfotografering,oslo

karinfoto,nyfødtfotografering,

karinfoto,nyfødtfotografering,oslo

 Vakre prinsessen fra Oslo

Så koselig når man får fanget smil av nyfødte mens de er våkne. Det skjer stort sett under hver nyfødtfotografering at man ser et smil eller to mens de sover. Det er alltid veldig søtt, men det er noe ekstra fint med smil som får øynene til å smile også!

Jeg kan nesten ikke tro at det er mai allerede, men den varme solen minner meg på det. Våren er på plass, og det gjør jo ikke noe at den er tidlig ute med litt varme.

Studioet skal kanskje omgjøres litt for å gi plass til en ny sittegruppe og bildevegg. Jeg har fått en idè jeg ikke får ut av hode, så da må jeg bare prøve. Det er mye som skal planlegges og ferdigstilles som jeg ikke har fått begynt på enda. Jeg har også sett meg ut noen produkter jeg ønsker å tilby, slik at det ikke bare er digitale filer man kan kjøpe hos meg. Gleder meg til å få det på plass 

Jippi! 10 dager før bursdagen min har vi nådd 607 likere på KarinFoto på facebookTusen takk!! Jeg er veldig spent på hvor mange likere jeg kan få fram til dagen min 12 mai  ★ Følg meg gjerne du også ved å like Facebook siden min :)

God helg alle sammen :)

KarinP