{Nyfødtfotografering} «Pappa og jeg!»

 

Nyfødtfotografering,far,datter,familieportrett,karinfoto,babyfotografering,sarpsborg,oslo

Nydelig far og sønn fotografering

Nyfødtfotografering,far,datter,familieportrett,karinfoto,babyfotografering,sarpsborg,oslo

pernille_webgalleri-22

Jeg  elsker å fotografere nyfødte med foreldrene sine.  Det er noe så magisk med samspillet mellom foreldre og nyfødte som jeg aldri blir lei av å fotografere – OG som jeg stadig strever etter å bli dyktigere på. Fram til nå har jeg fotografert mange barn og dyr over mange år og favorittisert det, men den forevigelsen av foreldre med nyfødte har virkelig vekket interessen min. Ikke minst har jeg innsett verdien av slike bilder nå som mine barn er blitt så store.

Det er noe jeg aldri prioriterte da barna mine var nyfødte fordi jeg rett og slett ikke var klar over hvor verdifulle disse øyeblikkene var. Man er så oppslukt av hele omstillingen med baby i hus, mating, skifting og gjerne få livet til å tilpasse seg rundt det, og forhåpentligvis få noen fine bilder av den nyfødte før h*n vokser ut av nyfødttøyet. Jeg skulle så gjerne gått tilbake i tid og foreviget disse øyeblikkene.  ♥ Å fryse samspillet mellom baby og foreldre kan bety så mye når barna har blitt voksne. Ser for meg hvor nydelig et slikt bilde for hvert barn ville tatt seg så fantastisk ut i en serie på veggen ♥

Ønsker dere en fin dag :)

♥ Karin