Nyfødtfotografering // Nydelig sorthvitt serie

Nyfødtfotografering i Sarpsborg,Babystudio,fotostudio,Fotograf Karin Pedersen,erfaren nyfødtfotograf,babyfoto,nyfødt,baby

 

Nydelige prinsessen 12 dager fra Vestby ♥

Den skjønne jenta kom helt fra Vestby for nyfødtfotografering hos meg i Sarpsborg bare 12 dager ung. Disse bildene er bare noen av mange fine bilder som ble ut av fotograferingen. Hun hadde med seg et nydelig smykke og sin første bamse som personlig rekvisitt. Så søtt ♥ Det er veldig fint når man har med noe personlig, det gjør bildene enda mer unike ♥

Håper du nyter det fine været og sommeren. Utrolig at det er 1 juli allerede!! Sommeren er helt sikkert over før jeg vet ordet av det. Jeg har en uke i ferie denne måneden, ellers er det fult opp med terminer og fotograferinger ♥ Det har bare blitt sånn siden jeg startet opp for flere år siden. Nyfødte kommer til verden hele året og sommeren er hvertfall ingen unntak, heldigvis. Gleder meg!!

Fin kveld til deg 
KarinP