{Nyfødtfotografering} Nydelig nyfødt fra Sarpsborg

Jeg har gjennom sommeren hatt mange nyfødtfotograferinger og babyfotograferinger. Morsomt å merke seg hvor alle kommer fra, for det er absolutt beundringsverdi hvor langt foreldre er villig til å kjøre for å komme i studioet mitt. Tusen takk! ♥

Så langt jeg har kapasitet så booker jeg inn både spontant etter fødsel og med bookinger mens man går gravid (booker inn med terminen, så kontaktes jeg så snart babyen er født så vi kan avtale en dag for fotografering), men jeg gjør bare en fotografering om dagen, og bare noen utvalgte dager i uken, så det skal ikke så mange til før jeg er fullbooket. Nyfødtfotografering er noe av det mest magiske jeg kan tenke meg, og så utrolig kjære minner når barna blir store. Ellers er det aldri for sent å ta proffesjonelle bilder av babyen sin. Hver eneste måned det første leveåret er spennende og har sin sjarm.

 Alle webgalleriene jeg leverer til foreldrene inneholder minst 20 bilder. Et variert utvalg som gir mulighet til å plukke ut dine favorittbilder fra fotograferingen 

Noen nydelige bilder av en herlig prins fra Sarpsborg.

 

webgalleriet_eun_t-18

Nydelig,babyfotografering,nyfødt3uker,babystudio,karin,pedersen,Karinfoto,babyfotograf,sarpsborg

God helg alle sammen! 

Karin