En far holder sin nyfødte sønn mens han kysser han på pannen under familiefotografering hos Fotograf Karin Pedersen

Nyfødtfotografering – Når bør du booke deg inn?

Det er fortsatt mange som ikke vet at nyfødtfotografering bør bookes inn med termindato. Altså før babyen er født. Det er fordi tidsvinduet for fotograferingen er såpass liten, allerede 8-10 dager etter fødsel. Venter du din første baby, er det ikke lett å se for seg hvordan de første ukene med baby blir. Derfor er det en god idé å ha det allerede booket inn. Turen til studio er ofte den første mange har med babyen etter fødsel.

Hvorfor vil vi ha babyene i studio så tidlig? 

Du har kanskje hørt mange si, «Nyt tiden, for den går så fort?» Det er noe i det. Hvis du sammenligner en helt nyfødt baby med en baby på 4 uker – er det overraskende hvor stor forskjell det er. Den aller første tiden er babyen fortsatt preget av livet i magen. Så de krøller seg sammen, strekker på seg, og alle de små rynkene, faktene med ansiktsutrykk er noe som ofte forandrer seg med tiden. Det vi glemmer raskest er ofte hvor små de var.  Så å fotografere de herlige detaljene er en fin måte å stoppe tiden på <3

Fotograf,KarinPedersen,familiefoto,farogsønn,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,østfold

Når du har booket deg inn med termindatoen din (via kontaktskjema eller det enkle skjema til høyre), er du er prioritert selv om babyen blir født før/etter denne datoen også. Så hvis babyen skulle komme 4 uker før termin, eller 2 uker på overtid, er du sikret at jeg er ledig i den aktuelle tiden for nyfødtfotografering. Å være tidlig ute gjør at du er prioritert også i tider det er mye å gjøre. F.eks Juni – Desember.

Alt du trenger å gjøre, er å gi meg beskjed så snart babyen er født, så reserverer jeg tiden. Jeg foretrekker at babyene er mellom 8-10 dager unge. Da er babyene fortsatt søvnige, og amming/mating er kommet litt bedre i gang.

Er du usikker om nyfødtfotografering er riktig for deg? 

Jeg sier det ofte –  Jeg har aldri hørt at noen har angret på at de valgte nyfødtfotografering, men det er mange som har angret på at de ikke gjorde det. 

Nå har jeg gratis 3-5 mnd fotografering inkludert med nyfødtfotografering. Så du får to fotograferinger i en. Mange fine minner du kommer til å glede deg over etterhvert som babyen vokser.

 

Fotograf Karin Pedersen / KarinFoto.no

Studioadresse: Vestengveien 40, 1725 SARPSBORG (Ved Eventyrfabrikken)
Mobil: 977 82 103
Nyfødt, Barn, Familie