Nyfødtfotografering med bestemors krone

Erfaren nyfødtfotograf i Sarpsborg,nyfødtfotografering,Sovehjerte,lillestrøm,Oslo,babystudio

Erfaren nyfødtfotograf i Sarpsborg,nyfødtfotografering,Sovehjerte,lillestrøm,Oslo,babystudio

 

Nydelige lille prinsessen med bestemors krone ♥

Dette var en så utrolig spesiell nyfødtfotografering ♥  Bestemoren til den vakre lille jenta, hadde med seg kronen sin som hun brukte da hun giftet seg. Utrolig søt og personlig rekvisitt ♥ Bestemoren så faktisk på God Morgen Norge for flere år siden om nyfødtfotografering, og bestemte seg allerede da, at når hun fikk barnebarn, skulle hun gi dette i gave. En fin historie  ♥ Ganske rørt av at de kjørte godt over en time for å komme til meg i studioet mitt, og at jeg fikk forevige disse nydelige bildene!!
Vanligvis er det foreldrene som må forklare for besteforeldre hva nyfødtfotografering er. Det er ikke så rart, siden det tidligere var vanlig å fotografere babyene når de var noen måneder eldre. Heldigvis blir nyfødtfotografering bare mer og mer kjent, så forhåpentligvis alle som ønsker det, har mulighet til å skaffe seg en god nyfødtfotograf i tide.

Det har allerede begynt å fylle seg opp med bestillinger av nyfødtfoto med termin i September. Ønsker du at jeg skal forevige de vakre øyeblikkene av babyen din, hør gjerne av deg så tidlig som mulig  ♥

Fin kveld til deg  ♥

KarinP