Nyfødtfotografering i nydelige gråtoner

Babyfotograf_karinfoto_karinPedersen_Nyfodtfotograf

 

Hellu ♥ Jeg er innom for å ønske dere en god helg med den nydelige sorthvittserie av den vakre lille jenta fra Sarpsborg. Hun var på besøk i studio i den helt perfekte tidsvinduet som er for nyfødtfotografering. Den ideelle alderen er 7-10 dager etter fødsel, mens de aller fleste i studio er rundt 8 dager ♥

Jeg får aldri sagt der nok hvor glad jeg er i sorthvitt, men jeg enda mer glad for at jeg har det inkludert med alle de digitale bildepakkene mine. Sorthvitt bilder egner seg veldig godt i serie eller i collage som over.

Det siste halve året har vært et helt utrolig fantastisk tid for meg i studio. Det har vært så gøy å møte familier helt fra Nord-Norge, Vestfold, Østlandet og nærområdet i studio. ♥ Det kan ikke beskrives hvor glad det gjør meg at det er så hektisk og så mange ønsker fotografering hos meg. Det er kanskje den aller mest krevende tiden akkurat nå, men også da jeg er mest kreativ. Jeg får så mye inspirasjon av det. Så her planlegges nye rekvisitter og produkter i tillegg til fotograferinger og redigeringer. Desember blir roligere, så jeg rekker finne julestemning og får gjort alle prosjektene mine klare før jul ♥

God helg til deg :) 

KarinP