Nyfødtfotografering / Drøm søtt <3

Sov sov,nyfødtfotografering,bøtte,babyfotograf,karinfoto

sweetdreamlittleguy_karinfoto_com_nyfodtfoto_smil_sorthvitt

Sov sov,nyfødtfotografering,bøtte,babyfotograf,karinfoto,langlue,

{Nyfødtfotografering}

Vakker liten prins fra Fredrikstad ♥

Måtte bare stikke innom bloggen en liten tur for å dele disse nydelige bildene!! Jeg kan liksom ikke få meg til å forstå at dette faktisk er en jobb?! Det er klart at det er utfordrende og hektisk i perioder, men å følge hjerte sitt, og gi av seg selv – det føles så godt! Jeg er så takknemlig som får lov til å gjøre nettopp det ♥

Til helgen får jeg besøk av en herlig liten gutt som var på nyfødtfotografering hos meg tidligere i år, nå er han allerede 6 mnd! Gleder meg! Sniker meg tilbake til sluttspurten av denne ukas nest siste galleriklargjøring :)

Kontakt meg på Mobil: 98199459 eller e-post for booking av nyfødtfotografering/babyfotografering. Ser fram til å høre fra deg!

Ha en fin torsdag! 

♥ – Karin

thumb_prins