karinfoto_babyfotograf_KarinPedersen_Babyfoto_Sarpsborg_oslo-østfold

Nyfødtfotografering av lille prinsesse F

babyfotograf Karin Pedersen, KarinFoto, Nyfødtfotografering, Nyfødtfoto

babyfotograf Karin Pedersen, KarinFoto, Nyfødtfotografering, Nyfødtfoto

 

Nydelige lille frøken F, 9 dager fra Rygge ♥

Den nydelige lille frøkna kom med den fine familien sin fra Rygge på nyfødtfotografering hos meg 9 dager etter fødsel. Hun spilte på lag med meg og ga foreldrene hennes et stort og fyldig galleri med så mange nydelige bilder. Det her er bare noen utvalgte av dem ♥ Hun hadde med seg et søtt strutteskjørt og hårbånd. Det er fint å ha med seg noen egne rekvisitter selv om studio er utstyrt med det meste man skulle trenge. Når jeg fotograferer babyer med noen av sine egne rekvisitter vet jeg at familien kan se tilbake på det senere og huske hvor liten han eller hun faktisk var. Det vil være ekstra kjære minner da. Jeg varierte med helt enkle bilder av bare henne, deretter brukte vi også tyllskjørt, forskjellige wraps, den søte luen og kurv fra studio. 
Tusen takk for besøket lille venn! Så stas å fotografere de første portrettene dine ♥

Husk å booke nyfødtfotografering med termindatoen og tips gjerne gravide venninner om meg. Fortsatt er det en del henvendelser etter termin, noe som gjør det litt vanskeligere å få timet fotograferingen innenfor anbefalt tidsvinduet (8-10 dager etter fødsel). Jeg har fått inn bookinger helt fram til februar 2018. Å være ute i god tid, er bare fint, og så gjør det meg ekstra glad å vente på de små skal bli født hver måned så jeg kan fotografere dem ♥

God helg til deg og dine