Nyfødtfotografering av ei nydelig prinsesse fra Moss

Nyfødtfotografering,karinfoto,babystudio

Nyfødtfotografering,karinfoto,babystudio

Wow! Hvilken fantastisk opptur de siste månedene har vært. Det er en utrolig givende oppgave å få forevige starten på livet. Nydelige små mennesker med herlige trekk og ansiktsutrykk. Herlige små knirkelyder og trutmunner ♥ Ord kommer rett og slett til kort når jeg tenker på de vakre babyene i de vakre settingene. En nyfødt er helt perfekt bare ved å være seg selv ♥

Er du gravid og nysgjerrig på om nyfødtfotografering er noe for deg eller har noen spørsmål? Kontakt meg gjerne. Det er fortsatt noe ledig tider i juni for dere som vil booke dere inn. Jeg noterer meg da din termin og setter av en dag etter at babyen er født. Helst innenfor 10 dager etter fødsel. Du/dere trenger kun å komme til mitt hjemmestudio, resten tar jeg meg av mens dere kan nyte opplevelsen av å se vakre bilder ta form ♥ Babystudioet mitt er fylt med vakre rekvisitter som jeg bruker mer enn gjerne. Jeg tar også portrettbilder av den nybakte familien sammen og hver for seg hvis dere ønsker det.

Nå blir det også mulighet for å bestille print og lerret hos meg i tillegg til salg av digitale bilder. Absolutt noe jeg har sett fram til!!

Følg meg gjerne ved å «like» KarinFoto Nyfødt & Babyfoto på facebook og del gjerne med familie og venner. 

♥ Karin