Nyfødtfotografering 9 dager // Når bør nyfødte fotograferes?

nyfødtfotografering,karinfoto,babyfotograf,nyfødtfotograf,nyfødt,9dager,kurv,

Vakker liten frøken på 9 dager fra Oslo 

En av den mest brukte settingen i studio er den nydelige kurven min. Jeg har blitt så glad i den stilen selv. Det var en av de første innkjøpene jeg gjorde da jeg bestemte meg for å begynne med nyfødtoppdrag. Det var før jeg fikk eget studio også, så det har siden da rukket å bli godt brukt.  Det nydelige strikket teppe på første bildet er babyen sitt. 

Jeg foretrekker nyfødtfotografering mellom 5-10 dager. Tidligere enn 5 dager syns jeg er for tidlig. Det er viktig at foreldrene får noen dager på å bli kjent med den lille og få i gang ammingen hvis mamma´en ammer. Etter 10 dager forandrer mange nyfødte seg veldig fort. Så min anbefaling er gjerne rundt 8-10 dager hvis man kan få til det. Da har de fleste fortsatt nyfødtutseende, er myk og fleksibel i kroppen til enkelte poseringer og sover store deler av dagen.

Den siste tiden har vært veldig hektisk med klargjøring av gallerier, CD pakker og kronene mine. Jeg fikk sendt avgårde de nydelige bildene av vakre Nelia til Caroline og Lars-Kristian denne uken også. Caroline la ut bilder av den i dette innlegget på bloggen sin fotballfrue.no og i dette innlegget kan du se bildet jeg fotograferte av Nelia og hundene Hugo og Ronaldo som dem brukte til julekort! Herlig ♥ ♥

digitale,bilder,karinfoto,cdpakke,levering,fotballfrue,caroline

Nå venter jeg bare på at tre nydelige små skal komme til verden!! Imens skal jeg trene litt på noen nye settinger i studio med de nye blitzene jeg fikk spesialbestilt fra USA. Det er så deilig med vinterferie, litt tregere start på dagen gjør faktisk litt godt merker jeg.

Fin dag til dere :)
-Karin

thumbs_img_210214