Nyfødtbesøk fra Oslo // Spennende tider i studio

Nyfødtfotografering,babyfotograf,KarinPedersen,Karinfoto,babyfoto,babyshower,gavetips,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,askim,oslo

Nyfødtfotografering,babyfotograf,KarinPedersen,Karinfoto,babyfoto,babyshower,gavetips,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,askim,oslo

 

Så skjønn frøken fra Oslo på nyfødtfotografering hos meg i Sarpsborg 

Den bittelille bamsen ser så stor ut i den bittelille hånden hennes. Jeg har strikket den spesielt for små nyfødthender, så det ikke skal ta så altfor mye fokus bort fra det vakre fjeset. Tusen takk for besøket lille venn ♥

Her går det unna som vanlig. Jeg har siden sist fått prøvd meg på noen utefotograferinger, som gikk ganske bra. Fine tantebarnet mitt på 15 mnd stilte opp som modell, utfordrende aktiv var han også, helt perfekt! Må innrømme at jeg har hatt det veldig komfortabelt i studio med full kontroll over lyset, men det er fint å variere mer både ute og inne, og utfordring er bare bra. Så jeg håper at det vil bli noe jeg kan tilby i større grad framover. Skogen er faktisk rett ved studio også :)  Ellers skjer det også en annen positiv endring i studio. Jeg hadde et hyggelig møte i forje uke med en av de råeste fotoleverandørene i Norge, som kommer til å gjøre en del print for meg. Det har bare vært spørsmål om tid på å få dette på plass og nå er tiden inne for å tilby produkter i tillegg til digitale bilder. Jeg fikk noen prøveprint i dag som jeg er superfornøyd med. Kan ikke vente med å få alt på plass i studio og vise det fram ♥

God tirsdag til deg :) 

Objektiv til Canon EOS 7D?