Nyfødt, Ettår og herlig latterkick

nyfødtfotograf,babyfotograf,nyfødt og ettår,babyfotografering,portrett

ettårsfotografering,mamma og pappas hender,karinfoto,ettår,ettårsbilder,karinfoto,sarpsborg

ettårsfotografering,latterkick,ettår,ettårsfoto,baller,ballong,babyfotograf,karinfoto,sarpsborg

 

Nydelige frøkena fra Sarpsborg i studio på nfødtfotografering og ettårsfotografering,  ♥

Herligste uttrykket! Snakk om solstråle i studio ♥ Jeg digger latterkicket, flinke mamma´n og pappa´n som gjør sine sprell bak ryggen min :) Da hun var på besøk hos meg første gang var det under nyfødtfotografering bare 11 dager ung. Hun sovnet ikke med det samme, men hva gjør vel det når vi kan forevige et så herlig våkent blikk.  Nydelig ♥ Koselig å fotografere henne igjen ved ettår. Så sprudlende og glad :)

Her er det helg, men har en treningsøkt som venter på meg, Sa jeg det? at jeg har fått meg tredemølle? Joda, her er det slutt på latskapen, så jeg kan komme meg i form til sommeren. Tredje dagen og det er så mye verre enn jeg så for meg, men det kan bare bli bedre!!

God helg ♥

KarinP