Nydelige søskenparet på nyfødtfoto

Søskenfotografering,babyfotograf,karinPedersen,nyfødtfotografering,sarspborg,oslo,halden,østfold

 

Herlighet, det er jo ikke noe rart at jeg blir så bløthjertet av disse oppdragene. Søskenfotograferinger med nyfødte er jo bare så herlige, og denne storesøsteren her har allerede rukket å være hos meg tre ganger allerede. Hun var på nyfødtfotografering og ettårsfotografering og denne gangen hadde hun med seg den nydelige lillesøsteren sin for søsken – og nyfødtfotografering. Så herlig ♥ Moro å se barna vokse opp foran kamera mitt, fine familien ♥ Tiden går så utrolig fort!

Nå har jeg allerede satt opp en del termindatoer for neste år, helt fram til April 2017 ♥ Det er så til å bli glad av!! Det er bra å være tidlig ute med å booke inn termindatoen. Selv om det er noe usikkert rundt termindatoen, gjør ikke det noe, da noterer jeg bare det. Så avtaler vi en dato for fotograferingen når babyen er født. Som oftest fotograferer jeg 8-10 dager etter fødsel. Har du noen spørsmål om fotograferingen så sender du meg bare en mail, så svarer jeg fortløpende.

Da er det klappet og klart for noen timer i studio igjen! Gleder meg ♥ 

Fin onsdag til deg!