Nydelig nyfødtgutt med bjørnelue ♥

nyfødtfotografering,nydelig,gutt,nyfødt,bjørnelue

Håper dere har hatt en fin 17 mai feiring! Det hadde jeg og min familie. Jo eldre jeg blir, jo mer setter jeg pris på en så nydelig feiring 17 mai er. Samle familien, venner og bekjente! Godt for kropp og sjel ♥

Her er det hektiske tider, men det er moro! Jeg har møtt mange herlige nyfødte i studio. Jeg er så imponert hvor flinke disse foreldrene, særlig mødrene, som kommer til meg så raskt etter fødsel. Jeg prøver alltid litt varierte settinger i hver fotografering så galleriet skal bli variert. Denne settingen på både hvitt og brunt gulv slår stort sett alltid an. Trekassen spesielt er utrolig populær, og det skjønner jeg godt, den er superfin, og SÅ liten! Utrolig å tenke på at et lite menneske får plass i den. Denne gutten ville ikke helt sove, men lå så rolig at det gikk fint allikevel, så vakker gutt ♥

Her må det jobbes videre, ønsker dere alle en fin helg!

Karin