Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Nydelig jente på 5 mnd fra Oslo

Nydelig jente på 5 mnd fra Oslo

{Babyfotografering}

webg_rmg-14

webg_rmg-7

Det ble en utrolig nydelig bildeserie av denne vakre jenta fra Oslo!

Fram til nå har jeg hovedsakelig fotografert nyfødte i studio, men jeg virkelig stortrives med eldre babyer også. Alderen 5- 9 mnd og 1 år er utrolig fin alder som burde foreviges på bilder i studio.

Jeg har tilrettelagt en del rekvisitter for den aldersgruppen også, både gutter og jenter. Det er også mulighet for å ta med noen av barnets egne leker, og det er tid nok for klesbytte for litt variasjon i bildene. Tiden jeg setter av til babyfotografering er 2 timer, men som oftest går det fint med 1 time.

Det heklet hårbåndet på første bildet fins i studio i flere farger. Jeg har også en rekke andre nydelige hårbånd :)

God sommer alle sammen ♥

– Karin

Comments:

  • Nydelige bilder! Helt enig at eldre babyer er supre å fotografere! Holder på med redigering av en skjønn gutt på 6 mnd i studio, og blitzlys var absolutt ikke skummelt. Bare smilte og poserte den gutten :) Da kjenner jeg at jeg har verdens morsomste hobby!
    Ha en flott sommer videre!

    15. juli 2013

Sorry, the comment form is closed at this time.