Nydelig frøken og dagens overraskelse

Nyfødt,smil,nyfødtfotografering,Karinfoto,karin,pedersen,prinsesse,tyllskjørt,babystudio,fotostudio,østfold

Nyfødt,smil,nyfødtfotografering,Karinfoto,karin,pedersen,prinsesse,tyllskjørt,babystudio,fotostudio,østfold

Nydelige lille tyllprinsessen 7 dager fra Oslo  ♥

Jeg er en rask tur innom for å dele noen nydelige bilder av vakre prinsessen. Tenk bare 7 dager etter fødsel var hun og foreldrene i studio for nyfødtfotografering ♥ Jeg er så imponert over de sporty mammaene som orker å reise i studio mitt så kort tid etter fødsel.

Nå har samtlige nyfødte sovnet under en nyfødtfotografering over en veldig lang periode, at jeg aldri er urolig lenger om de kommer til å sove eller ei. Alt ligger godt til rette for at de skal sovne og fokuset er alltid at babyen har det absolutt komfortabelt underveis. Studioet er skreddersydd for nettopp denne typen fotografering, noe som gir supert utgangspunkt for fine bilder som over 

I dag ble jeg overrasket av min kjære som kom hjem fra jobb tidlig med vakre roser, ferske rundstykker og at han hadde tatt resten av dagen fri for at vi kunne finne på noe sammen   Når man har tre barn, går det i ett hele tiden – Og fint er det, men så utrolig koselig det er med en sånn overraskelse, bare oss to. Vi gjorde kanskje ikke så veldig romantiske ting, men tok oss noen ærender rundt som ungene hater å være med på, og så ble det kokosbolle og kaffe på «Den lille Kokosbollefabrikken» i Råde før vi dro hjem.
Deretter ble det en tur på biblioteket på slutten av dagen med oss alle. Jeg elsker hvordan biblioteket har blitt et sted ungene gleder seg til å komme til. Det fins ikke ord for hvilken oppdagelsesferd man kan gjøre på biblioteket. Fryder meg å se øynene deres stråle når de finner bøker de gleder seg til å lese :-) Jeg skal straks fordype meg i boken jeg har lånt. Egentlig veldig usikker om jeg har valgt riktig bok siden det er så overveldende mange bøker å velge i.  

Håper den er god! Har du boktips, del dem gjerne med meg!

Fin onsdag :)

KarinP