Noen favoritter fra en skjønn nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering,nyfødtfoto,nyfødtbilder,fotografering av nyfødte,

Nyfødtfotografering,nyfødtfoto,nyfødtbilder,fotografering av nyfødte,

Nyfødtfotografering,nyfødtfoto,nyfødtbilder,fotografering av nyfødte,

Nydelige lille jenta fra Sarpsborg på nyfødtfotografering ♥ Noen av favorittene mine fra det fine galleriet hennes. Herlighet, blir helt satt ut av de skjønne øyeblikkene!! Alle rekvisittende brukt fins i studio.

Her har det gått unna i det siste. På dagtid har det vært herlige ettåringer og babyer innom for fotograferinger og kveldstid har jeg sittet med redigeringer og pakkeklargjøringer. Min kjære har stått skikkelig på med prosjektet med det nye toalettet/skifterommet til studio også. Nå er allerede gulvet ferdig støpt, rammen på rommet og deler av veggene er på plass, herlighet han er så flink!! Det er så fascinerende å se hvordan ett stort (rote)rom plutselig blir så mye mer praktisk når man deler det opp i tre deler. I love it!! ♥ Jeg er så utrolig spent på å se det ferdig.

Nå skal jeg koble litt av i sofaen med den nyeste boken i huset, «Jeg skal fortelle deg min hemmelighet» av Petter A Stordalen. Den kom i posten for kort tid siden, og ekstra gøy var det at jeg fikk min signert.

Fin tirsdag til deg ♥

KarinP