Poster,barnerom,baby,nyfødt,elefant,Karinfoto,fotograf Karin Pedersen,babyfotografering,Sarpsborg,Fredrikstad,Moss,Halden,Oslo,østlandet

Noe personlig og nytt til barnerommet!

Har du sett noe så søtt? Et søtt lite eventyr til veggen på barnerommet eller i albumet med babyen selv. Jeg har ønsket så lenge jeg kan huske, å sette sammen bilder med tegning, men det er først nå at jeg føler den ideen fungerer. Det er så fint med tegninger av dyr, særlig mange av de søte postere man får til barnerommet i dag. Med denne her får man en fin blanding av tegning, eventyr og personlig med babyen selv i bilde.

Det vil komme flere bilder i denne serien som jeg kan se for meg vil passe fint inn som postere på barnerommet. Jeg kan benytte bilder fra både tidligere og nye nyfødtfotograferinger. Jeg har også andre forslag kombinert med tegning som har et mer kunstpreg over seg. Gleder meg til å vise det fram når det er klart :)

Bestilling av nyfødtfoto anbefales før fødsel. Jeg booker inn med termindato. Du kan lese her hvordan du går fram hvis du er usikker på noe. Har du allerede født, kontakt meg på mobil: 981 99 459.

Ønsker deg en fin kveld! ♥