Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Navnforslag?

Navnforslag?

Noen som har et fint forslag til kallenavn til bloggen min? Jeg har gått litt lei av å bruke bare navnet mitt. Trenger derfor et navn som kan være fint og kreativt, som passer både til kunsten min og foto lidenskapen. Eller bare noe skikkelig fengende :) Tanken er å kjøpe eget domene etterhvert, men først må jeg ha et fint og passende navn i boks :)
Jeg har en forkjærlighet for stedsnavn, og vakre navn generelt, så det må finnes et passende der ute :) Hvordan kom du fram til ditt bloggenavn?
Setter veldig pris på forslag.

Comments:

 • Nemmen Karin :-)) hva er nå galt med navnet ditt da…, tror faktisk jeg ville hatt det om jeg var deg. Må være superkjekt når du tar oppdrag for andre vel…?Vel, ikke helt pepling jeg, jeg er jo bare ei lita hulder som springer rundt med kamera på tur, og da ble det så for min del. Ikke helt funnet min plass og min `greie` med foto helt ennå heller. Er liksom bare i begynnelsen av læreprosessen, greit nok så lenge det gir meg så stor en GLEDE :-))Fin fin tordag til deg, og skal bli spennende å lese hva andre skriver her.Klem.

  19. januar 2012
 • Jeg bruker selv mitt navn på bloggen min da…litt kjedelikt..men jeg har ikke funnet noe annet som er liksom meg heller ….Så jeg er spent hva du finner ut da….du tar så flotte bilder…så det er en fryd å følge deg..Klem fra Britt.

  19. januar 2012
 • Noe navneforslag har jeg ikke til deg, men kan godt fortelle hvordan mitt oppsto…Bloggen ble i utgangspunktet laget for lett og kunne delta i kort/scrapperkonkurranser, men fotointeressen hadde allerede begynt å gjøre seg gjeldene,- så jeg spurte min kreative og fotointeresserte sønn om han hadde noe navneforslag, og han bare hostet opp "Visuelle Uttrykk" sånn i forbifarten -merker at jo mer fotograferinga tok over, jo bedre likte jeg det.. Litt flaks må man ha av og til mao… ;)

  19. januar 2012
 • Takk for svar :D Tja… når du ordlegger det sånn Anne, så er jo navnet mitt helt greit :)Takk for innspill og veldig hyggelig å høre at du trives her Britt Kristin. Visuelle Uttrykk er kjempefint, Liv Johanne :)

  20. januar 2012

Sorry, the comment form is closed at this time.