Fotograf Karin Pedersen,Karinfoto,babyfotograf,Sarpsborg,Eventyrfabrikken,Fotostudio,nytt studio,babyfotografering,barnefotografering,nyfødtfotografering,vestengveien40

Nabo med Eventyrfabrikken i Sarpsborg!

En ny epoke for det lille studioet mitt ♥ 

I august i år signerte jeg leiekontrakt på større lokale til studioet mitt. Det har lenge vært planlagt å flytte i større lokaler, så gleden var utrolig stor da jeg endelig fant lokale som passet mine behov. Her er det bedre plass til å utvikle alle prosjektene mine, samt gjøre oppdrag som tidligere har vært umulig pga plassen. I tillegg til større plass inne, har jeg også fine fotomuligheter ute rundt bygget for litt røffere uttrykk for de litt eldre barna – og Kulåsparken rett i nærheten som byr på spennende muligheter. 

Jeg flyttet inn i begynnelsen av September, og hittils veldig fornøyd. Det er en fryd å komme på jobb til den gode energien som er i rommet. Et perfekt sted å forevige vakre øyeblikk for de fine familiene på besøk hos meg. Veldig praktisk med Eventyrfabrikken i samme bygg når jeg kombinerer nyfødt og søskenfotograferinger. Mange av familiene har benyttet seg av Eventyrfabrikken tidligere også da jeg hadde det gamle studioet. Det kan det være vanskelig å få babyen til å sovne om søsken er der under hele fotograferingen. En belønning når de er ferdige er gjerne at far og søsken tar turen til Eventyrfabrikken og venter på mor og babyen er ferdig i studio. Veldig kjekt for de som kommer langveisfra. 

Gleder meg veldig til å komme enda mer på plass ♥