N y f ø d t m o d e l l – S ø k e s
Nyfødtfotografering,nyfødtfoto,nyfødtbilder,fotografering av nyfødte,

N y f ø d t m o d e l l – S ø k e s

Jeg trenger en nyfødt født mellom 3-11 september til et fotoprosjekt denne uken, eventuelt neste uke, i studioet mitt i Sarpsborg. Fotograferingen er gratis og inkluderer 5 bilder. Det kommer til å bli en veldig spennende fotografering hvor jeg skal teste ut noen nye ideer ♥
Du må godkjenne bruk av bildene i konkurranser og på nett. Navn på barnet eller foreldrene vil ikke bli publisert. Ønsker du mer informasjon om fotograferingen, ta kontakt med meg. Del og tips gjerne om du kjenner noen som kan stille opp :) 
 

Comments:

  • Fredrikke Johansen

    Hei! Jeg har ei lita jenta, men hun er født 27.August. Si ifra om det kan bære intreressant. Enten nå eller senere ☺️

    12. september 2017

Sorry, the comment form is closed at this time.