Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
Mye i lite format er stort!

Mye i lite format er stort!

I år fikk jentene det minste påske egget de noen gang har fått fra oss/påskeharen. Det hadde seg slik at de fant selv de små eggene i butikkene og forelsket seg i dem. Passe små til å hvile godt i hånden deres og små nok til at vi kunne fylle dem til randen med godis. Påskeharen var ganske skummel i år også, så det var med små jenteskrik at de snek seg rundt i hagen etter eggene på påskeaften. Det var en fryd å se de overlykkelige med et overfylt (lite) egg.

Vi har feiret påske hjemme, noe vi egentlig alltid gjør. Hverdagene går så fort avgårde, deilig å ha noen fridager hjemme hvor man bare kan slappe av.  Jeg har vært altfor mye på pc’n i påsken for å få ferdig denne bloggen, deilig å endelig ha den på plass. Nå venter hverdagen, deilig det også merker jeg.

I morgen kommer det bilder fra hjemmekino-kvelden vi hadde for en stund tilbake. Jentene handlet i “kiosken” og koste seg maks. Skal innrømme at det var veldig hyggelig for oss foreldrene også.  Det skal garantert gjentas!

Ha en fin tirsdag, i kveld er det både Frustrerte fruer og Grey’s anatomy, det blir en fin tv kveld!

– Karin