Fotograf Karin Pedersen,barnefotografering,babyfotografering,nyfødtfotografering,familiefotografering,sarpsborg,fredrikstad,moss,halden,oslo,vestby
My heart Collection

My heart Collection

Da min eldste datter begynte i første klasse for noen år tilbake, gikk vi til og fra skolen sammen. Det begynte med at vi skulle se etter hjerteformer i naturen (motivasjon til å gå i all slags vær). Øynene våre ble så trent på å se etter den formen, og mange av formene ble så tydelig at vi kunne se dem fra langt avsted.. Jeg tok bilder med mobilen og disse er samlet over 1 skoleår-periode. Her har jeg satt sammen dem beste av alle de bildene.

Tanken var at jeg skulle få bestilt noen av disse på trykk for å henge opp på veggen, men det ser ut til at jeg har mistet orginalene dessverre, ellers ligger dem bortgjemt i en eller annen mappekrok av den enorme eksterne harddisken min.. *kremt*. 
Jeg blir så godt humør av å se disse bildene. 
Hjertesymboler er vakre symboler ♥

Comments:

 • Så kjekk måte å få skoleveien til å være bli koselig tur, og så utrolig mye i naturen som har former vi ikke tenker over. Tenk så mange ting vi går forbi på veien fordi vi ikke ser etter :o)

  12. september 2011
 • Ja veldig kjekk og motiverende hobby. Det er mye vi nok ikke ser mens vi stresser fra et sted til ett annet. Merket veldig godt hvor deilig turene i naturen gjorde for kropp og sjel.

  12. september 2011
 • Så ekstremt kult! Kan jeg få lov til å herme? Noe som hadde vært veldig kult hadde vært hvis du lagde en bok med cewe fotobok med bildene! Det hadde også vært en fin gave til datteren din :)

  12. september 2011
 • Så koselig!!!

  12. september 2011
 • Takk :D Herm i vei Linea, bare gøy om flere finner glede i denne hobbyen. Det var veldig fint tips om Cewe fotobok. :)

  12. september 2011
 • Helt herlig!!♥Jeg samler på hjerter i naturen og rundt om kring selv..det er vakkert.

  13. september 2011

Sorry, the comment form is closed at this time.